2015 October - A Print Factory vs A Gallery Named Sue - ART The Hague 2015 / by Robin Butter

cb761945-4294-4c51-ac45-1fc91e286745.gif

7 oktober - 11 oktober 2015

A Print Factory is een pop-up expositie en printsale voor en door jonge beeldmakers.

In samenwerking met A Gallery Named Sue vertegenwoordigen wij 20 talentvolle jonge beeldmakers op Art The Hague, wiens werk je hier on the spot, on demand, in exclusieve oplage kan laten printen en aanschaffen. Art made while you wait, voor portemonnees groot en -vooral- klein. Je koopt bij ons namelijk een prachtige print voor 99,99!

Mis het niet!

Deelnemende kunstenaars: Anna Klevan / Amber Toorop / Daan Liu / Eline van Strien / Gilleam Trapenberg / Henri Verhoef / Janne van Gilst / Lauren Hillebrandt / Lorena van Bunningen / Luc Schol / Lynne Brouwer / Merijn Koelink / Nick van Tiem / Noortje Zijlstra / Olya Oleinic / Robin Butter / Robin Alysha Clemens / Robin Leevel / Verena Blok / Yara van der Velden